Intézmény Fenntartója

ESZTERGOMI TANKERÜLETI KÖZPONT

2500 Esztergom Széchenyi tér 6.

képviseli: Muszela Szabolcs

Tel.:+36 33 795 227

email.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web.:https://kk.gov.hu/esztergom

A tankerület/iskola adószáma:

15839156-2-11

 

Krókusz Project

Magyar Falu Program

Határtalanul

Iskolánk sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alap Határtalanul programja keretében egy 5 napos Erdélyi kirándulásra. Minden 7. osztályos tanulónak lehetősége nyílik egy tartalmas programon részt venni, 2023. május. 8-től 13-ig. Együtt utazunk Piliscsév és Leányvár iskoláinak tanulóival, 35 diák és 5 pedagógus.

Programunk:

1. nap: Kalotaszentkirály népművészete, kalotaszegi mulatság.

2. nap: Kürtőskalács sütés, lovaskocsizás, kalandok a Varjúvárnál a Turul Hagyományőrzőkkel, majd utazás a mezőségi Székre.

3. nap: látogatás a “Hollandnál”, a széki templom, Rúzsa Sándor sírja és örmény templom.

Szamosújváron, a Kallós Múzeum Válaszúton, a Bánffy-kastély Bonchidán.

4. nap: Tordai sóbánya, Tordai-hasadék, Torockó.

5. nap: Kolozsvári városnézés, hazautazás.

Együttműködő partnerünk a Csillagösvény Utazási Iroda, a program címe: Ősöktől örökölt kincsestárak: Kalotaszeg és Mezőség.

Budapesti Fesztivál Zenekar

Magyar Falu Program 2022.Az Esztergomi Tankerületi Központ, mint iskolánk fenntartója 2022. év elején pályázatot nyújtott be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése – 2022” című kiírásra. A pozitív elbírálásnak köszönhetően iskolánk tornatermének felújítása kezdődhet meg, vissza nem térítendő kormányzati támogatásból.
A munkálatok során megkezdődik az elektromos szerelvények részbeni felújítása, egyes kapcsolók, aljzatok és LED fényforrások cseréje, falburkolat és álmennyezet cseréje, csaphornyos parketta teljes cseréje sportpadlóra. Lakatosmunkák keretében belső acél ablakrácsok cseréje, külső nyílászárók cseréje, továbbá festés-mázolási munkák.
Az intézmény mindennapi életének, az oktatás feltételeinek javítása tekintetében az energiahatékonyság és a környezettudatosság jegyében valósulnak meg a kivitelezési munkálatok.
A projekt megvalósulásával iskolánk tanulói modern, korszerű körülmények között sportolhatnak.